ARE BATE - бадж за сертифицирано качество на продукта

Като развиващ се вече няколко години в бранша бизнес, ние от Condanz разбираме колко е важно до вас да достигат най-качествените дрехи: с ясен произход, устойчива материя и вълнуващ дизайн. С тази цел, още през 2020 година, ние стартирахме проект на собствено производство на дрехи с марката Condanz. Целта ни беше да постигнем пълен контрол върху качеството на продукта, който получавате без да зависим от външни посредници и доставчици.
Още в началото на 2021 година ние стартирахме производство на суичъри от 100% качествена материя, ушити на ръка и произведени в България. Това беляза началото на нашия собствен бранд за дрехи Condanz.

С цел да бъдат откроени ушитите от нас дрехи от останалите, които към момента се предлагат на сайта ни, ние създадохме “ARE BATE” бадж, представляващ дискретна сатенена нашивка в долния край на всяка ушита от нас дреха. Наличието на този бадж върху дрехата е гаранция за 100% качество на продукта.  Това включва, че:

  • продуктът е произведен от Condanz и носи марката на бранда.
  • продуктът е ушит от начествени материали (информация за състава и плътността ще намерите в описанието на всеки отделен продукт)
  • продуктът е кроен и ушит на ръка без намеса на машини за промишлено производство
  • продуктът е произведен изцяло на територията на България, с което подпомага развитието на българския бизнес

Със създаването на “ARE BATE” баджа, ние от Condanz стартираме процес на пълно изолиране на работа с външни фирми за доставка на стока и се концентрираме въвху цялостно подобряване на качеството на продуктите си.

Пазарувайте спокойно, ние се погрижихме.

Scroll to Top